Välkommen in till oss och titta på våra utställningsdörrar

Diplomat urban

Sparsmakad design och stilren dekor flirtar med funkis, medan inslag av glas bidrar till en lekfull blandning. I villastadens nya kvarter sitter färgstarka ytterdörrar med distinkt design snyggt. I de äldre husen på gatan är dörrarna en uppgradering till funkis 2.0.

Diplomat nordic

Det finns en återhållsam, naturnära ton inom nordisk design. Du hittar den i mode, möbler och arkitektur, där den ständigt är lika aktuell. Här hittar du dörrar med en stil som matchar alla hus med samma enkla elegans.

Diplomat classic

Stil har ingen ålder. En klassisk dörr har en form med perfekt balans mellan tyngd och elegans, sedan må den vara gammal eller ny. Dörrarna här har influerats av olika traditioner för hus och herrgårdar, så att du kan hitta varierande uttryck inom samma stil.

Diplomat country

Det är lätt att charmas av den rustika stilen på landet. Det är tryggt att luta sig mot hus med traditioner. Från ett hus till ett annat finns stilmässiga band som knyter ihop olika epoker och landsändar. Träpanel. Vita knut- brädor. Och en välkomnande dörr, förstås.