Välkommen in till oss och titta på våran utställning

3-Glas fönster

Att de flesta väljer 3-glas fönster när de bygger nytt eller byter fönster säger det mesta om dagens prioriteringar. Vi investerar för att lindra effekten av ökade kostnader för uppvärmningen hemma. På köpet får vi ett jämnare och behagligare klimat inne. 3-glas fönster med isolerruta är det bästa valet ur energibesparade perspektiv och i de flesta fall standard i nya hus.

Outlines fönster med aluminiumklädd utsida har en snygg, traditionell profil som vi är ensamma om. Så det finns knappast anledning att välja bort våra aluminiumfönster på grund av utseendet. Tvärtom förblir dessa snygga fönster fräscha så mycket längre.

2-Glas fönster

Vill du ha huset skönt och ombonat utan att kosta på dig de bäst isolerade fönstren är 2-glas fönster ett prisvärt alternativ. De passar till exempel i ett hus där övrig isolering inte matchar dagens krav eller i fritidshuset som du sällan använder när det är som allra kyligast..

Persienner

Frihängande persienner till fönster och dörrar med 3- och 2-glas isolerruta monteras på insidan. De har en diskret utformad kassett som harmonierar med fönstret. Med en smart magnet i underkanten hålls persiennen sträckt så att den sluter tätt i nedfällt läge.

Fönsterdörrar

Vill du ha en fönsterdörr med fyllning som linjerar med fönster intill finns två alternativ. Utåtgående fönsterdörr med 3-glas isolerruta finns både som enkel- och pardörr. Som tillval finns även aluminiumklädd utsida. Utåtgående fönsterdörr med 2-glas isolerruta är en lite enklare modell och finns endast som enkeldörr. Till samtliga fönsterdörrar i detta sortiment finns möjlighet till lösa spröjs eller mellanglasspröjs i isolerglaset.

Myggnät

Tänk att kunna ha altandörren på vid gavel en varm sommardag – eller sovrumsfönstret på glänt om natten – utan att besväras av surrande flugor och mygg? Lösningen är våra smidiga myggnät som släpper in svalka och frisk luft utan sällskap av flugor, mygg, getingar och andra besvärande insekter.

Kontakta oss för en offert.