Tinova Primer Exterior är avsedd för ny- och underhållsmålning av träkonstruktioner utomhus. Genom sin sammansättning tränger den långt in i underlaget.

Tinova VX 2 in 1 Exterior är en kombinerad grund- och täckfärg avsedd för målning utomhus på träfasader. Tinova VX 2 in 1 Exterior är speciellt framtagen för vårt nordiska klimat och innehåller ett unikt patenterat bindemedel som ger högre torrhalt, tjockare skikt och ett bättre skydd.

Tinova Exterior är avsedd för målning på träfasader, betong och förzinkade ytor. Färgen ger en hög ythårdhet med bibehållen elasticitet vilket resulterar i bra kulör- och glansbeständighet.

Tinova Door and window är en snabbtorkande fönsterfärg vilket gör att du kan måla klart dina dörrar och fönster på en dag. Glans och kulör håller betydligt längre än traditionell fönsterfärg.

Traditionell slamfärg i Falu röd-kulör för målning av ohyvlat virke eller redan slamfärgsmålade ytor. Färgberget rödfärg är kokad som traditionell rödfärg skall vara - men saknar de tungmetaller som kan medfölja när jordpigment används. 
Gjord på linolja, mjöl, järnvitriol och järnoxidpigment.

En matt färg med hög kvalitet som ger ett bra skydd på väderutsatta ytor så som knut och foderbrädor.